Delta glasvezel

 
Ga samen met Doarpsbelang Noardburgum voor glasvezel!
Je heb vast het goede nieuws al gehoord: ook in  is supersnel glasvezel internet dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 20% van de inwoners kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen.
 
Aanmelden voor DELTA: http://aklam.io/z8Rh1H
Aanmelden voor Caiway: http://aklam.io/oSeRJ6    

     
Je komt terecht op de pagina van Caiway of DELTA. Je kunt hier gewoon je aanmelding verwerken; deze wordt automatisch toegewezen aan jouw vereniging.


Meer internet voor dezelfde prijs? Dat kan! 

Stap je over op glasvezel? Voor de kosten hoef je het zéker niet te laten.  Kijk bijvoorbeeld in onderstaande tabel de reguliere tarieven van de providers (exclusief tijdelijke actiekortingen): 

 

Meer weten?  

Overstappen is niet eng. Houd onze Facebook pagina, website en nieuwsbrieven in de gaten voor een aantal tips. Heb je nog vragen? Loop gerust even binnen bij een Glasvezel Informatie Punt om deze te beantwoorden. Deze bevindt zich op de volgende locatie: Markt 71c in Burgum

 

 Stap over naar de toekomst 

 Waarom zou u voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan (via onze club!) voor glasvezel en kies voor de toekomst! 

 

Het bestuur van Doarpsbelang Noardburgum

 

 

€ 50 voor onze  én zelf ook nog eens € 25 verdienen?
Meld je dan aan via
Doarpsbelang Noardburgum!

 

Wanneer je je aanmeldt voor Caiway of DELTA via Doarpsbelang Noardburgum profiteer jijzelf van extra voordeel.
Je krijgt namelijk € 25 retour! Wij als vereniging krijgen per aanmelding € 50 van Caiway en DELTA bij een geslaagde vraagbundeling. We doen daarom een beroep op jou als lid om ons te steunen door je glasvezel abonnement via ons af te sluiten. Zodat wij de inkomsten van deze actie kunnen
sparen voor dorpsfonds voor projecten in en voor het dorp

 

Dus ga jij voor:

 

·               Supersnel en stabiel glasvezel internet

·               De internetsnelheid krijgen die je wordt beloofd

·               Even snel uploaden als downloaden

·               En dat allemaal voor een prijs die vergelijkbaar is (en in veel gevallen zelfs goedkoper is) dan jouw huidige internetaanbieder?